О\'Шей: Дано през новия сезон нямаме толкова контузии

11:23
О\'Шей: Дано през новия сезон нямаме толкова контузии
Ирландският бранител на Манчестър Юнайтед Джон О\'Шей заяви, че се надява на по-голям късмет с травмите през новия сезон, тъй като "червените дяволи" искат да си върнат титлата в Англия.

О\'Шей заяви, че миналия декември е бил от голямо значение за неговия тим, тъй като Юнайтед падна от Астън Вила и Фулъм, а в същото време седем защитници бяха в лазарета на "червените дяволи".

Бранителят заяви днес: "Контузиите бяха основен фактор през миналия сезон и аз се надявам сега да ги избегнем. Не си спомням да сме имали преди това толкова много контузени бранители. Все пак, ние докосвахме титлата и само лека липса на концентрация ни провали накрая. Ние обаче сега сме много по-жадни за успехи и през новия сезон ще се борим за титлата."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
21.07.2010 18:22

А надали и вие сте играли без половината картотекиран отбор *wink*

ManUtdTillidie
21.07.2010 16:49

Надали които и да сте вие сте играли в защита с Бен Фостър , 3-ма полузащитници и един неопитен ляв бек такаче без глупости. *thumb_up*

ceco26
21.07.2010 13:19

Все пак са Манчестър Юнайтед... *thumb_down* Те искат да играят с всичките си титуляри, а другите отбори да имат контузени. *sick* Арсенал често имат по няколко контузени играча, Ливърпул пък без Торес не могат да вкарват, Челси също имат не малко контузени, но благодарение на повечкото добри резерви скласиха.

RosickyBoy
21.07.2010 11:26

Кой го казва .. ние от колко контузии страдаме ? *thumb_down*